Welkom bij Monasterium PoortAckere

Welkom op de webstek van
Hotel Monasterium PoortAckere

Bezoek ons ook op Facebook

Reserveer uw kamer rechtstreeks op onze webstek en geniet van 5% korting op uw kamer en uw ontbijt! Deze korting wordt verrekend op uw eindfactuur.

Tijdens de Gentse Feesten op zoek naar verpozing tijdens het feestgedruis? Bij ons kan u heerlijk komen ontbijten, heel de Feesten lang! Kom genieten van ons Kloosterontbijt, elke dag van 8:00 tot 11:30. Graag vooraf reserveren per mail of telefoon.

Ook groepsreservaties voor lunch of diner zijn welkom! Voor meer informatie, klik hier.

Soms ruikt de aarde naar een stukje hemel
In 's hemelsnaam sfeervol tafelen en zoet overnachten


Geen imposante inkom of rode loper. Niets wijst erop dat achter de eenvoudige gevel van de Oude Houtlei een ingetogen klooster schuilt: PoortAckere.

"Een eiland, verloren in de draaikolk van de rumoerige stad." Eenmaal over de drempel komt u in een intiem monasterium waarvan de historiek teruggaat tot 1278.

Wat eeuwenlang een verborgen klooster was, geeft vandaag een stukje van zijn geheimen prijs. De sfeer is charmant, passend binnen de eenvoud van een neogotisch gebouw. PoortAckere schittert als vanouds, een monasterium met een eigen verhaal...

Kijk bij 'Geschiedenis' voor onze historische vertelling.Tezamen met het Gent River Hotel, Hotel Gravensteen en Hotel de Flandre maakt Monasterium PoortAckere
deel uit van Historic Hotels Ghent